Kamini Klemenc

Ogenj v kaminu nudi toplino in domačnost, ki nas v zaposlenem življenjskem ritmu kar prijetno ogreje ter pomirja. Ni lepšega in prijetnejšega počutja, kot sedenje z družino ob toplem kaminu na mrzel večer, ko opazujemo ogenj in poslušamo njegovo prasketanje. Vrnitev nazaj k naravi z večjo ekološko osveščenostjo in želja po kakovostnem življenju sta razlog, da želimo kamin tudi v svojem domu.

Kamini Klemenc vam ponujajo široko izbiro kaminov in dimnikov za vaš dom.

Obiščite www.kamini-klemenc.si in najdite kamin, ki bo ustrezal vašim zahtevam in željam. Naj bo dom topel, domač in prijeten.

kamini-klemenc

Kamini Klemenc so družinsko podjetje z več kot 25 let na področju sanacije in izdelave dimnikov iz nerjaveče pločevine ter lastnim razstavno-prodajnim salonom kaminov raznih priznanih blagovnih znamk, med katere štejemo BEF, COLOR, THORMA, RIKA …

Pri njih dobite dobesedno vse na enem kraju. Sanirajo ali pa po potrebi postavijo nov dimnik, svetujejo vam, ko kupujete kamin, ga dostavijo v stanovanje ali hišo in ga priklopijo na dimnik. Če je potrebno, izvedejo tudi postopek distribucije toplejšega zraka in na vašo željo kamin obzidajo.

Kamini Klemenc so pooblaščeni montažer in zastopnik za ugledno podjetje Schiedel ter distributor in uvoznik zelo kvalitetnih kaminov največjega češkega proizvajalca BEF Home. 

Kamini so dobra zamenjava ostalih peči za vikende, domove. Dom naredi bolj domač in udoben, kar je super. A vendar se kamini zdaj uporabljajo bolj kot dodatno ogrevanje in v nekaterih primerih kot dekoracija. Stvar je, da kadar imaš kamin moraš imeti tudi drva, kar je isto pri navadni peči a vendar so drva, dokaj draga. Niso preveč, ampak če se kamin uporablja vsak dan po par ur, da celo stanovanje, hišo ogrejemo, se pa kar pozna v stroških. 

A vendarle, če potrebujete kamin za dekoracijo, ali pa za dom, da boste vi in družina imeli prostor kjer se boste zbrali in po dolgem tednu oddahnili, predlagamo, da se oglasite na zgornji povezavi podjetja kamini Klemenc in ogledate ponudbo.