Kaminski vložki

V podjetju Furlan so izdelani zelo dobri kaminski vložki in so vam na voljo v različnih zasteklitvah in velikosti. Lahko zadovoljijo vašo vsako željo po postavitvi kamina. V podjetju Furlan imajo vsi kaminski vložki šamotno EKO kurišče z sekundarnim zrakom za izgorevanje (optimalno) v kurišču, in kateri ima nastavljiv dovod zunanjega zraka, ki je pod rešetko kurišča. Preko akumulacijskih kanalov v dimniku je speljan dim, kateri nastaja pri izgorevanju. Vsak njihov vložek vam bo nudil maksimalno akumulacijo toplote. Zadržijo tudi največji del akumulirane toplote (katera nastaja z gorenjem) s pomočjo inovativnega načina dimniškega odvoda.

 kaminski vlozki

Njihovi vložki na drva imajo ognjevarno šamotno EKO kurišče na drva in točno tako imajo vsi vložki regulacijsko možnost  zračnega dovoda za regulacijo optimalnega izgorevanja. To vse pa omogoča kaminom inovativno in učinkovito toplotno akumulacijo za kar najboljši izkoristek. Standardni priklop pa imajo vsi vložki, ki so na dimniško tuljavo 200mm.

Ko se boste odločevali za kaminske vložke katerega boste izbrali za nov kamin, bodite zelo pozorni na velikost ogrevalne površine in na prostor kamor ga boste želeli vgraditi. Model kaminskega vložka lahko poleg velikosti in zmogljivosti  vložka določa da bo ustrezal določenim prostorskim posebnostim. Okoli kamina je ponavadi v prostoru center dogajanja in kamin lahko zasede veliko prostora in zato so vam podjetje Furlan na izbiro pripravili zelo veliko različnih modelov, ki se bo najboljše prilagodil in ujemal vašemu prostoru v katerem želite imeti vašo peč. Na voljo imate tudi levi in desni kotni kaminski vložke, ravne, tunelske ali tristranske kaminske vložke. Kaminski vložki so lahko obdelani z veliko več različnimi končnimi  obdelavami materiala. Na voljo imate inox sijaj, inox mat brušeni, inox črno barvani. Podjetje Furlan vam tudi priporoča, da izbor prepustite tisti osebi, ki jo imate zelo radi (najraje) in potem bo še bolj prijetna toplota.