Plastični kirurg

Niste več zadovoljni sami s sabo. Se ne počutite več lepo v svoji koži. To se ženskam pogosto dogaja, niso več samozavestne. Takrat iščejo načine, kaj spremeniti na sebi. Pogledajo se v ogledalo in sklenejo, da se bodo podale do plastičnega kirurga. Zanesljiv plastični kirurg je v Ljubljani in Novi Gorici n-suvorov. Njim lahko sigurno zaupate, če se odločite za spremembo.

plastični kirurg

Plastični kirurg je kirurg, ki se ukvarja z estetiko. Največkrat se za popravljanje estetike odločamo ženske. Samo vedno več moških tudi ni zadovoljni sami s sabo, edino oni to bolj skrivamo. To ni nič narobe, zato pa so strokovnjaki na tem področju, ki nas bodo pravilno usmerili. Ko se odločite, da je edina rešitev plastični kirurg za vašo spremembo, ni nujno da bo do tega tudi prišlo. Lahko, da ste padli v kakšno depresijo. Zato pa morate najprej k njim na pogovor, kjer se boste s specialistko plastične kirurgije  najprej pogovorili o vaših željah. Ona vam bo povedala, če ste se prav odločili za spremembo. Skupaj boste prišli do vašega cilja do želja, ki jih imate.

Vedno pa plastični kirurg ne popravlja samo naših želja. Včasih je tukaj tudi bolezen, najpogosteje rak dojk, kjer morajo tudi pomagat estetski kirurgi. Ker se zadnje čase precej ljudi zredi, se kasneje odločijo za hujšanje. Tudi tukaj potem nastane težava, ostane odvečna koža. Plastični kirurg mora vso to kožo odstranit ter estetsko vse uredit, da ste nato zadovoljni. Mogoče imate po carskem rezu zelo veliko brazgotino, ki vam ni všeč. Brez skrbi bodo poskrbeli, da bo brazgotina izginila.

Noben poseg pa ne naredijo takoj, za vsak rez se prej lepo pogovorijo s pacientom, tudi potek vsake operacije vam lepo razložijo. V n-suvorov so res izkušeni, naredijo vse tako, da so pacienti zadovoljni in se tudi vrnejo. Na vsako vašo željo prisluhnejo, ki se nato s kupnimi pogovori odločite kaj je dobro za vas. Cene pa so tudi zelo različne, odvisno od posega.