Vinilne talne obloge

Potrebujete nove talne obloge? Ste ravno končali z novogradnjo in je čas za notranjo opremo? Prenavljate hišo ali pa stanovanje? Si preprosto želite malo spremembe?

Predlagamo vinilne talne obloge iz podjetja Iža. Berite naprej če želite izvedeti, kaj vse je treba vedeti preden kupujete talne obloge in kako jih čistiti.

vinilne-talne-obloge

Kaj morate vedeti ko čistite vinilne talne obloge? Če želite, da ni madežev, potem obrišite karkoli ste razbili, polili, takoj z mokro krpo, in tako se boste znebili težkega dela v prihodnosti. Veste, da je treba talne obloge tedensko čistiti, le želimo da dolgo zdržijo in zgledajo kot nove? Čeprav ne zgledajo umazane je dobro, da jih enkrat na teden bolj temeljito očistimo. 

Kako pa odstranite bolj trdovratne madeže z vinilne talne obloge? Zaradi nekega razloga niste takoj počistili, kar ste polili, razbili in zdaj imate trdovraten madež. Uporabite pasto iz sode in vode, ter jo nežno vtirajte v madež, dokler ne izgine, Sodo lahko počistite s čistilom, ki je razložen na zgornji povezavi. Madeži kot so šminka, črnilo, voščenke ali šminka lahko odstranite s pomočjo čistilnega alkohola. Čistilni alkohol vtirajte z mehkimi ščetinami. Pod nobenim pogojem, ne drgnite po tleh s trdimi ščetinami, ker bodo na tleh praske. Če polijete lak za nohte, ga lahko odstranite z odstranjevalcem laka. Če so vaši čevlji pustili črne črte na tleh, lahko uporabite WD-40. Malo ga poškropite na krpo in drgnite madež dokler ne izgine. WD-40 lahko s tal očistite z že na zgornji povezavi omenjeno mešanico kisa in vode.

To je bilo malo o tem kaj morate vedeti glede čiščenja vinilne talne obloge. Če ste se odločili za to talno oblogo, potem skočite na zgornjo povezavo, kjer je vse bolj razloženo, pa še našli boste kaj, česar tukaj nismo razložili.