Dom in vrt

Domofon

 Večini nam je domofon popolnoma nova beseda, za katero še nismo slišali. Kaj pa je domofon? To je zelo priročna naprava za varno in enostavno komuniciranje z našimi obiskovalci pred vrati. Velika ponudba zanesljivih domofonov  je na voljo v podjetju Vat in to priznanih znamk (BPT, Comelit, Kocom…), ki so številka ena na svetu prav tako pa so zelo dobre kvalitete. Če imate za njih kakršna koli vprašanja jih kontaktirajte na telefonsko številko ali pa email naslov ki je podan na dnu strani.

Zdaj ko vemo kaj je beseda domofon nam je že bolj razumljivo, da je to avdio ali video povezava, katera nam omogoča komuniciranje brez osebnega stika z ljudmi na daljavo, ko ti stojijo na dvorišču ali pa pred našimi vrati. Poleg tega nas tudi dobro varuje, saj lahko vidimo kdo je pred vrati in se pred tem tudi pripravimo, saj lahko včasih na naša vrata pozvoni kakšen vlomilec ali nepridiprav in namesto, da odpremo vrata z občutkom, da bomo naredili napako, bomo vrata lahko varno odprli našim gostom, ki smo jih pričakovali, ali pa tudi ne.

Podjetje Vat nam ponuja domofon v različnih oblikah, kot so naprimer domofonski kiti, notranje enote, videomofonski kiti, videodomofonski kiti APP in pa zunanje enote. Varnost ni še nikomur škodovala, zato je tudi nikoli ni preveč. Še posebej v poletnih dneh, ko gremo na morje in dopuste imajo tatovi prosto pot za vlom v vaše stanovanje, in vam tako lahko okradejo vaše dragocene stvari ki vam nekaj pomenijo ali pa kaj drugega. Domfon je zato zelo dobra rešitev, če vprašate mene, ali pa, če so vaši otroci sami doma, vam ne bo treba skrbeti, da bodo odprli vrata komu, ki jih ne poznajo in bi se jim tako lahko zgodilo kaj slabega, saj bodo že pred tem vedeli ali lahko odprejo ali ne.