Z Gorec d.o.o. do popolnega poslovanja!

Vsak prodajalec, delodajalec itd. si želi, da se bodo pod iskalnikom na Googlu našli na prvem mestu, saj 90% ljudi pogleda samo cca. prve 3 mogoče 4 zadetke, ko nekaj iščejo. In točno to vam lahko naredijo v podjetju Gorec d.o.o ( gorec.si ) zelo dobro in hitro in cenovno ugodno glede na to, kako dobri so! Googlov zakup ključnih besed morate vedno preveriti, preden se odločite kakšno spletno stran želite. Googlov zakup ključnih besed vam pove, kolikokrat je neka beseda uporabljena na spletu (natančenje na linku, ki je naveden zgoraj).

Zelo pomembno je Google oglaševanje, saj je tudi zelo ciljano. Googlu plačate samo klik neke potencialne stranke, ker pa ne veste če bo to google oglaševanje v vašem poslu delovalo, pa lahko preverite, saj ni omejitvee glede denarja. Torej če porabite 50€ kar po navadi pomeni od 250 do 500 klikov, lahko že po tem takoj veste, če vam je to oglaševanje prineslo kakšno stranko ali ne ( kakšen mail/klic več  itd. ).

Google oglaševanje vam v podjetju Gorec d.o.o. naredijo v samo roku enega delovnega dne. Ves čas vam tudi nudijo pogled v statistiko, tudi celo do cen klikov, katere morate Googlu dejansko plačati.

Google oglaševanje

Zaračunajo vam pa samo porabljeni znesek, katere morajo/morate plačati Googlu in pa potem še minimalni meseečni znesek, kar vključuje seveda vodenje ter spremljanje oglaševanja. Znesek se giblje med 20€ pa do 100€ + DDV, saj je odvisno od velikosti oglaševanja.

Ker vi sami vaš posel poznate najbolje, bo najboljše, da Google oglaševanje vodite vi sami. Potrebno je dosti znanja, a zakaj bi bil to problem, če imate tukaj strokovnjake v podjetju Gorec d.o.o..

Za samo 369€ + DDV vas v podjetu Gorec d.o.o. naučijo toliko o tem, da lahko to delate potem sami in uspešno to tudi vodite.

V tej ceni je zajeto naslednje:

  • odprtje vašega oglaševalskega računa,
  • dva meseca so vam še na voljo za pomoč,
  • vzpostavitev oglasov, oglaševalskih akcij,
  • podarijo vam kar Google oglaševanje ( 80 € ), zato je vaš strošek za izboraževanje ubistvu samo 289€ + DDV seveda in
  • dvakrat vas obiščejo v vašem podjetju, in vas 2x2h učijo delati, razkrijejo vam vse trike.

Izobraževanje izvaja Tomaž Gorec.

Zato, če si želite dobro delovanje vašega posla, spletno stran itd., je podjetje Gorec d.o.o. pravi naslov za vas!