Trgovina in storitve

Izdelava spletne trgovine – kako do nje na enostaven in cenovno ugoden način?

izdelava spletne trgovine

Si želite hitro, cenovno ugodno in na enostaven način priti do lastne spletne trgovine, ki jo bo enostavno upravljati? Storitev – izdelava spletne trgovine, vam ponuja podjetje Gorec d.o.o., ki se z izdelavo spletnih strani ukvarja že 12 let. Poleg izkušenj z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin imajo izkušnje tudi s samo prodajo, saj so v podjetju uspešno prodajali že veliko različnih izdelkov (avto gume, kartuše za tiskalnike, prenosne računalnike…) in storitev (nastanitve v apartmajih, prevajanje …).

Izdelava spletne trgovine, ki se bo pojavljala visoko v Googlu
Podjetje Gorec d.o.o. vam spletno trgovino naredi tako, da se bo pojavljala na top pozicijah v Googlu, saj so na področju optimizacije spletnih strani vodilno podjetje v Sloveniji. Vsaka izdelava spletne trgovine se začne z analizo ključnih besed. To pomeni, da za vaše izdelke oz. storitev v podjetju najdejo iskalne izraze, ki jih ljudje veliko vpisujejo v Google. Na osnovi analize ključnih besed vam predlagajo, kako je treba poimenovati kategorije in kako urediti spletno trgovino, da se bo pojavljala visoko v Googlu.

izdelava spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine je hitra, enostavna in cenovno ugodna, če jo zaupate podjetju Gorec d.o.o.

Seveda vam v podjetju Gorec d.o.o. uredijo tudi registracijo domene in spletno gostovanje na zanesljivih in hitrih strežnikih, da se bo vaša spletna trgovina odpirala zelo hitro. Na spletno trgovino vam namestijo tudi statistiko, da lahko spremljate in analizirate statistične podatke o obiskanosti trgovine. Uredijo vam tudi sistem za pošiljanje in zbiranje e-mailov, da lahko pošiljate brezplačne novice vašim obstoječim in bodočim strankam. Spletno stran vpišejo tudi v Google Webmaster Tools, da se bo stran lahko uvrščala visoko v Googlu. Ko je izdelava spletne strani končana se poveže tudi z družabnimi omrežji. Ko je vse urejeno, kot ste želeli, vas bodo v podjetju tudi naučili upravljati s spletno trgovino, da boste lahko sami dodajali in spreminjali artikle, cene, akcije itd. Omenimo še, da je vsaka spletna trgovina lepo oblikovana in prilagojena na tablice in mobilne telefone.

Izdelava spletne trgovine – cena
Povprečna izdelava spletne trgovine v podjetju Gorec d.o.o. je od 1.100 €, zagotavljajo, da nimate mesečnih stroškov vzdrževanja. Edini letni strošek, ki ga imate, je podaljšanje domene in spletno gostovanje (od 35 do 60 € + ddv na leto).