Podjetništvo

Rolo vrata za industrijske objekte

Zakaj ravno Teckentrup industrijska rolo vrata?

Rolo vrata TECKENTRUP so pri nas na voljo v različnih dimenzijah, popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam. Rolo vrata so zelo enostavno zasnovana za čim lažjo uporabo in izredno robustna. Ker imajo mikroprofilirano površino, so odporna na udarce in poškodbe. Industrijska rolo vrata Teckenrup so namenjena predvsem visokim in širokim odprtinam, ki so najpogosteje najdene na industrijskih objektih, v kmetijstvu, gospodarskih poslopjih ter podobno. Takšna vrata so posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen.

 

Invensticija v industrijska rolo vrata

Invensticija velikokrat predstavlja pomemben člen v sestavi tehnološkega procesa vaše proizvodnje ali storitve. Prav tako tudi takšna vrata predstavljajo tudi finančni vložek, zato je pomembno pred nakupom dobro vedeti o garanciji, specifikacijah in ostalih značilnosti, ki jih nudijo. Teckenrup industrijska rolo vrata predstavljajo odlično tehnološko rešitev in z garancijo ter zagotovljenim servisom bodo delovala dolga leta v različnih najtežjih pogojih. Poleg tega bodo Teckenrup industrijska vrata učinkovito delovala z minimalnimi stroški vzdrževanja, zato so industrijska rolo vrata zagotovo najboljša izbira! 

Zaradi visoke ekonomičnosti, ki jo nudijo industrijska vrata , so primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen. Vrata se lahko prilagodijo različnim potrebam in dimenzijam. Industrijska rolo vrata so za dolgo in učinkovito uporabo vsa zaščitena proti rji. Poleg tega pa so vrata odlično zvočno in toplotno izolirana, tako, da so toplotne izgube nizke. Torej, če iščete industrijska vrata visoke kakovosti, z dolgo življenjsko dobo ter z visoko stopnjo prilagodljivostjo , potem ste na pravem mestu. Pokličite nas ali nam pišite, da se dogovorimo za ogled ter vam pripravimo najbolj ugodno in kunkurenčno ponudbo. Vsa vrata so povsem pokrita z garancijo, zato vam zagotavljamo, da bo delovanje zanesljivo.