Prijazno življenje, ki ga omogoča lesena hiša

Lesene hiše ali tako imenovane brunarice, imajo v primerjavi s klasično grajenimi nekaj razlik. Najbolj se razlikujejo po načinu ter hitrosti gradnje hiše. Določeni deli lesene hiše so izdelani v proizvodnih dvoranah, na sami lokaciji pa se lesena montažna hiša samo sestavi. Ravno zaradi tega se danes vedno več ljudi odloča za možnosti, ki jih ponuja montažna hiša. Vaša lesena hiša za prijetno bivanje poskrbi za udobje bivanja. Poudarimo lahko, da je lesena hiša izdelana iz kakovostnih naravnih materialov, ki omogočajo naraven način bivanja. Posebna vrsta bora omogoča, da je lesena hiša popolnoma naravna in vsakomur omogoča boljšo kvaliteto življenja. Primerna je za vsakogar, dobro pa se odnese predvsem pri ljudeh, ki imajo težave z dihali, saj naravno okolje omogoča dihalom optimalne pogoje. Tako lahko rečemo, da ima lesena hiša toplo naravno vzdušje, ki nas popelje daleč stran od ponorelega sveta.

lesena hiša

Podjetje, ki vam leseno hišo postavi lahko tudi na ključ, ima vsa potrebna dovoljenja in izpolnjuje zahteve ETA-05/0119, kar pomeni, da je njegovo delovanje v skladu z standardnimi zahtevami kar vam zagotavlja kakovostno izdelano leseno hišo. Sodobna lesena hiša je lahko izdelana in prilagojena vsem vašim zahtevam. Podjetje namreč pri načrtovanju upošteva vaše želje in se jim skuša čim bolj približati. V fazi načrtovanja ste v tesnem sodelovanju z arhitekti, lahko pa si izberete eno od tipskih ponudb, ki je na voljo. Razlika v končni ceni je lahko očitna.

Naj vam lesena hiša pričara pravi dom. V kolikor se obotavljate na račun požarne varnosti naj vas pomirimo, saj je sodobna izdelava plod zadnjih trendov, ki se uspešno zoperstavi ognju. Posebnost, ki jo ima lesena hiša je zagotovo finski borovec iz katerega so izdelane brune, ki pa se zaradi posebne strukture že po svoji naravi zaščitene pred ognjem. V primeru vžiga, nas omenjeni les ščiti pred širitvijo požara ravno s pomočjo vlažnosti. Vzemite si čas in raziščite ponudbo čarobnih lesenih hiš.