Dom in vrt

Oblikovanje prostorov po vašem okusu

Se morda ravnokar selite v novo stanovanje oziroma načrtujete prenovo svojega doma, pa ne veste kako bi se lotili oblikovanja novih prostorov. Popolnoma razumljivo. V salonu pohištva Planet plus (klikni za več informacij) vam v pomoč ponujajo svoje usposobljene strokovnjake. Čeprav bi mnogi rekli, da je oblikovanje prostorov eden najboljših in najenostavnejših korak pri opremljanju stanovanja, temu zagotovo ni tako. Eno je sanjarjenje in oblikovanje v glavi, kjer čudežno vse ustreza prostoru in vse izgleda popolno, drugo pa je, ko je potrebno vse te zamisli organizirati v neko smiselno celoto in realizirati v prakso. Za oblikovanje prostora v funkcionalnega, privlačnega in udobnega, je potrebno ogromno truda, časa in napora. S pomočjo strokovne in kvalitetne pomoči pri oblikovanju vašega novega ali starega domovanja vam bodo tako prizanesene mnoge sitnosti in opremljanje prostorov bo dosti lažje in hitrejše.

V Planet plus vam nudijo oblikovanje in pomoč pri načrtovanju razporeditve v prostoru ter pri izboru pohištva, materialov in barv. Njihovo poslanstvo je oblikovati prostor po željah strank, ter pri tem obdržati optimalen izkoristek prostora ter pri vsakem manjšem problemu poiskati kreativne, inovativne in estetske rešitve. Ponujajo vam tudi računalniško oblikovanje, s 3D izrisom opreme, kar vam pomaga pri vizualizaciji končno opremljenega prostora ter pri preizkušanju različnih kombinacij pohištva.

Vsak si pri oblikovanju in opremljanju prostorov v stanovanju ali hiši želi, da bi le-ta odražal naš karakter in življenjski stil. V bivalnih prostorih se namreč želimo počutiti varno, udobno in lepo, saj v njih preživimo večino svojega prostega časa. Da bo to dosežemo je potrebno skrbno načrtovanje koncepta notranjega dizajna, poskrbeti moramo za natančno oblikovanje prostorov, pozorni moramo biti prav na vsake malenkosti in v naprej predvideti vse morebitne težave ter se nato lotiti opremljanja.  Zato, če ste v dilemi in se ne znate pravilno lotiti projekta, prepustite oblikovanje in svetovanje usposobljenih strokovnjakom Planet plus, ki bodo z veseljem prisluhnili in upoštevali vse vaše želje in zahteve, vi pa boste na koncu uživali v vašem popolno opremljenem stanovanju.