Bambus sreče

Včasih se nam zdi stanovanje tako pusto, zato si radi omislimo razne lončnice. Lončnice zelene ali cvetoče nam lahko zelo popestrijo naše stanovanje. Posebej pa še takrat, ko izvemo, da nam lahko katera lončnice prinese srečo ali pa bogastvo. Tudi to je možno, samo najprej si morate srečen bambus nabavit in nekam v stanovanju postavit. Nekaj si lahko preberete tudi na tej strani https://jerihonska-roza.si/sobne-rastline/srecni-bambus/

bambus

Bambus je zelena rastlina, ki ni namenjena za hranjenje pand. To je lončnica, ki jo lahko imamo v našem stanovanju, poleg tega pa nam prinaša srečo, kot so zdravje in bogastvo. Nekateri imate na te besede pomisleke, drugi boste takoj pohiteli v nabavo. Ampak dokler nimamo bambusa doma ne moremo vedet kaj je v tem resnice.

Bambus izvira iz kitajske in poskrbi za modro energijo. Pravilno mu se reče bambus sreče, kar vam že samo ime pove, da vam ne bo škodil, ampak vam lahko samo dobro dene. Če vam primanjkuje ljubezni, zdravja ali bogastva vam priporočam, da poiščete to zeleno rastlino, da vam prinese srečo. Je zelo drugačna rastlina od drugih sobnih rastlin. Ne boste je dobili posajene v zemljo, ampak ga dobite v steblih in to v posebnem loncu v gobi. Ta goba mora biti vedno mokra oziroma vlažna, da bambus bo uspeval. Je pa odvisno koliko stebel tega bambusa boste imeli doma. Mogoče dva stebla, to pomeni ljubezen ali zakon, pet pomeni zdravje, za srečo mora bit tri stebla, devet, ki je srečna številka pomeni srečo ali zadovoljstvo, če pa bi radi obogateli pa si nabavite z osmimi stebli. Sigurno ste že kdaj opazili v kateri trgovini bambus v posebnem lončku z različno število stebli. Sedaj veste kako je lahko koristen v vašem življenju. Sreča je vedno potrebna nikoli je ni dovolj, če pa jo lahko pridobimo z eno lončnico pa je še toliko lažje.