Pilse senčila

Kaj so pilse senčila? Pilse senčila so narejena iz dveh profilov, vmes pa je vpeta kot neka tkanina, ki je v obliki harmonike. senčil je na trgu kar veliko senčil, da zasenčite svoje prostore.

Pilse senčila

Pilse senčila pa vam nudijo nekaj poosebnega, namreč bote z njimi zasenčili okna pred soncem, radovednimi sosedi in pa toploto. Nudila vam bodo tudi nekaj zasebnosti. Seveda pa so tudi estetsko zelo praktična, saj dodajo prostoru neko piko na i. Pilse senčila so narejene iz gubanega platna, deluje kot neka hormonika. Ob straneh pa imajo alu progil, to pa senčilu omogoči prileganje na vse vrste oken. Premikajo se lahko v vse strani, saj so tako tudi narejene. Montaža teh senčil je sama po sebi zelo enostavna, saj se lahko montira na vse mogoče načine.

Podjetje Daša je poskrbelo, da so pilse senčila mogoča tudi na strešnih oknih, saj so primerna za vse oblike in vrste oken. Če pa ne veste katera senčila bi imeli, pa si poglejte ponudbo podjetja Daša na njihovi spletni strani. Če ne veste kako bi popestrili vaš prostor, se odločite za pilse senčila, saj bodo vašemu prostoru dodale nek lep  in prijeten pridih. Če ne veste za katero barvo teh senčil bi se odločili, je ponudbe na pretek, zato s tem ne boste imeli težav. Senčila se krmilijo s palico ali z vrvico, na motor, vzmet ali pa celo ročno. Tukaj je odločitev vaša, kaj vam najbilj ugaja.  Senčila so namenjena, da vas zavarujejo pred žarečimi sončnimi žarki, kakšen dekorativen učinek pa želite, morate pa premisliti sami. Torej ne samo, da so uporbna, namrel pa so tudi kot nek dodatek ali okrasek. Kar se tiče vzdrževanja, nasvetov nimam kaj veliko, saj je vzdrževanje res minimalno in enostavno. Tkanina je namreč stoodstotni poliester, edini problem je, da se na njih nabere nekaj praha.