Skobeljni stroj

Les je eden izmed materialov, ki ga danes pogosto uporabljajo pri izdelovanju različnih produktov. Izdelki iz lesa podarijo vsakemu prostoru poseben čar in pridih narave. Oblikovanje tovrstnih izdelkov pa ni ravno preprosto, saj zahteva les ogromno natančnosti in ustvarjalnosti. Poznamo najrazličnejše naprave, ki nam olajšajo samo preoblikovanje in oblikovanje lesa. Eni izmed takih strojev so tudi skobeljni stroji Intercet, ti so namenjeni srednjim in večjim delavnicam, ki se ukvarjajo z izdelovanjem lesenih izdelkov. Stroj je primeren predvsem za podjetja, ki želijo na svojem področju hitreje uspeti in izdelovati svoje produkte bolj profesionalno. 

Skobeljni stroj je namenjen vzdolžni obdelavi masivnega lesa. Poznamo različne vrste tovrstnih strojev. Osnovni izvedbi lahko dodamo še ogromno druge opreme, ki služi, kot pomoč pri samem delu. Pod dodatno opremo štejemo žage, vretena in podobno. Prednost modernejših izvedb te naprave omogoča, da je nastavitev funkcij samega stroja zelo enostavna in hitra. 

skobeljni stroj

Eden izmed ponudnikov tovrstnih naprav je tudi podjetje Intercet, ki sodeluje z različnimi ponudniki in tako poskrbi, da so njihovi izdelki kvalitetni. Stroje ne le da prodajajo, ob nakupu vam zagotovijo ustrezno šolanje za sam zagon in delovanje stroja, nudijo vam tudi morebitno popravilo in rezervne dele v primeru težav. Skobeljni stroj bo tako pameten nakup za vse, ki želijo modernizirati svoje podjetje. Pri sami izbiri pa vam bodo svetovali strokovnjaki, ki imajo s takimi stroji veliko izkušenj, tako da se boste odločili za najprimernejšo izvedbo stroja. 

Skobeljni stroj pa ni njihova edina ponudba, našlii boste še žage, naprave za spajanje lesa po dolžini, stroje, ki so namenjeni le izdelovanju oken, ter različne druge produkte, kot so skenerji, brusilke, dvigalke, robote in podobno. Podjetje Intercet bo poskrbelo, da se boste odločili za stroj, ki vam bo kar najbolje služil, poskrbelo pa bo tudi za to, da bo izbrana naprava kvalitetna in profesionalna, v primeru okvare pa vam bodo nudili pomoč popravila in zagotovili rezervne dele.