Avtomobilizam

Po meri tepihi za avto

tepihi za avto

Gumijasti tepihi za avto podjetja Gledring so idealni za vsakogar!

Zakaj za vsakogar? Narejeni so po meri tako, da se 100% prilegajo vašemu avtomobilu. Mere so vzete ročno, zelo natančno in precizno. Tepihi za avto imajo originalne pritrditvene čepe, ki skrbijo, da v avtu po nogami ne drsi in je varnost večja.

Ker je ekipi Gledring pomembno, da si ne belite glave z dodatnim čiščenjem, vam ponujajo tepihe, ki poleg svoje zasnove zadržujejo umazanijo in prelivanje tekočine. Imajo tudi eleganten rob, ki nudi popolno zaščito vašemu vozilu. Rob tepiha je visok ravno prav, da umazanija ne more preko njega, z vašim avtom pa se popolnoma zlijejo ter mu podajajo zelo eleganten izgled.

Vas zanima še en velik bonus Gledring tepihov? So totalno enostavni za čiščenje saj ima guma tepiha ravne linije brez ostrih robov. To pripomore tudi pri izgledu, popolnoma soft look avtomobilske pnevmatike. Poslovite se robustnemu izgledu kock in si oči napasite na čudovitih Gledring tepihih. Poleg enostavnega čiščenja za še lažje delo podjetje nudi Gledring čistilo, ki je namenjeno uporabi brez vode, kar je še bolj enostavno.

Dizajni gumijastih tepihov pa niso le opaženi od zadovoljnih strank podjetja vendar jih je opazila tudi revija Autobiuld ter jim podarila nagrado za kakovost in dizajn gumi tepihov v letu 2018.

Zagotovo se sprašujete iz kakšnega materiala so narejeni gumi tepihi za avto Gledring. Le najkakovostnejši materiali z vsemi potrebnimi certifikati sestavljajo te čudovite, dizajnerske tepihe. Še en plus, ki ga tepihi ter njihov material predstavlja je dolga življenjska doba.

Vas zanima še ena posebnost kako boste vedeli, da se bodo tepihi za avto ujemali z vašim? Na dnu imajo označen model, letnik ter znamo vozila kateri je tepih namenjen. Tako boste kot stranka lahko prepričani, da je to tepih za vas.

Na spletni strani podjetja pošljite povpraševanje ter jih kontaktirajte s svojimi željami.