Trgovina in storitve

Zamenjava upravnika – za koga se odločiti

zamenjava upravnika

Upravnik je ključen člen, ki skrbi za ustreznost stavbe, v kateri živite. Menjava upravnika naj bo zato premišljeno in na odgovoren način storjeno dejanje. Upravnik namreč vrši številne storitve, ki oplemenitijo stanovanjski ali kateri drugi objekt – poleg samega upravljanja, je njegova naloga tudi vzdrževanje nepremičnine, čiščenje in urejanje ter zagotovitev parkirnih mest in garaž. Zamenjava upravnika je zato nujna takrat, ko opazite, da njegovo delo ne poteka na najboljši možen način. Storitve upravnika morajo biti opravljene strokovno, težiti morajo k izboljšanju učinkovitosti in transparentnosti poslovanja. Lastnikom stavb se na tak način namreč zagotovi visoke prihranke pri stroških upravljanja in obratovanja nepremičnin.

zamenjava upravnika

Izberite zanesljivega upravnika

Zamenjava upravnika je nujno potrebna odločitev, kadar med stranko in upravnikom ni več medsebojnega zaupanja. Do tega lahko pride zaradi večih razlogov, vendar pa v vsakem primeru odločilno vpliva na nadaljnje sodelovanje. Grajenje zaupanja je dolgotrajen proces, zato naj bo zamenjava upravnika premišljena odločitev. Nekomu podeliti pravico do upravljanja z vašo nepremičnino namreč ni najlažji projekt. Zato vam svetujemo, da z bodočim upravnikom zgradite zaupanja vreden odnos, katerega rezultat bo zadovoljstvo obeh vpletenih strani.

Dober upravnik se zaveda odgovornosti, ki jo ima do vas in vaše nepremičnine. Zato mora poskrbeti, da svoje storitve opravlja kakovostno in po primernih ter konkurenčnih cenah, njegovo poslovanje pa mora biti transparentno. Na tak način je namreč zagotovljeno tudi varstvo vašega denarja v rezervnem skladu in redno plačevanje vaših upnikov.

Z upravnikom, ki je v službi ljudi, boste enostavno vzpostavili korekten in pristen odnos, ki bo skozi leta uspešnega sodelovanja vodil do medsebojnega zaupanja. Ob zamenjavi upravnika se zato ne bojte izpostaviti svojih želja in zahtev. Le s pomočjo odkritega odnosa bosta namreč obe strani lahko prišli do za obe strani ugodnihzaključkov. Zadovoljstvo obeh vpletenih pa bo vodilo v dolgoletno uspešno poslovno zgodbo. Ravno to pa je tisto, za kar si vsako kakovostno upravno podjetje tudi prizadeva.